Home / Velp / Workshop voor blaasmuzikanten

Workshop voor blaasmuzikanten

VELP – OP 27 oktober wordt in Velp de zevende Isseltaler Egerländer Workshop gehouden. Die Innsbrucker Böhmische (www.innsbrucker-boehmische.at) komen naar Velp voor een workshop in Hogeschool van Hall Larenstein. Overdag zijn ze als docent actief en in de avond geven zij een uniek concert. Deelnemers aan de workshop hebben gratis toegang tot het concert. Het team van docenten wordt aangevuld met de Nederlandse klarinettist Jan de Rhoter en zangpedagoog Heike Rowold. De organisatie is in handen van de Isseltaler Musikanten. Inschrijven kan via www.isseltalermusikanten.nl. Inschrijven kost 35 euro.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.