‘Eenpitters’ presenteren zich op Feel Good Fair

LAAG-SOEREN – De eerste editie van de Feel Good Fair, in 2008 gehouden bij de Korenmolen in Eerbeek, was een groot succes. Tijdens de fair presenteerden een groot aantal ‘eenpitters’ zichzelf aan een publiek dat toen bijna duizend mensen groot was. “Eenpitters zijn doorgaans kleine bedrijfjes, zzp’ers, die dikwijls van huis uit werken. Door een gezamenlijke beurs te houden, kunnen ze zichzelf presenteren”, vertellen organisatoren Astrid Waanders en Janine Valk.

Op zondag 7 oktober presenteren 25 bedrijven zich in De Harmonie in Laag-Soeren. Van 11.00 tot 16.00 uur is het nodige te zien op het gebied van schilderen, make-up, massage, taarten, creatieve workshops, huidverzorging, fotografie en kransen maken. Het zijn allemaal bedrijven die diensten en producten aanbieden die je een goed gevoel geven, vandaar de Feel Good Fair. “Het aanbod is heel divers, er zijn geen ‘dubbele’ stands”, aldus de organisatoren. “Natuurlijk zijn ook mannen welkom, maar het zijn denken wij toch vooral bedrijfjes en zzp’ers die zich bezig houden met zaken die vrouwen interesseren.”
Meer informatie is te vinden op: www.feelgoodfair.info/.

Foto:
Astrid Waanders en Janine Valk organiseren de FeelGood Fair in Laag-Soeren – foto: Elsbet Veenendaal

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.