Home / Loenen / Art&Wine bij Kasteel ter Horst

Art&Wine bij Kasteel ter Horst

LOENEN – Zoals elk jaar, organiseren Galerie ’t Arthuus en Wijnkoperij Vriezekolk – dit keer op zondag 23 september – weer een gezellige Art & Wine bij Kasteel ter Horst in Loenen. De verrassende kunstmarkt met uiteenlopende kunstvormen van hedendaagse moderne kunstenaars wordt verrijkt met een heerlijke wijnproeverij van verschillende wijnhuizen.

De Kaasbaas en de Pelikaan uit Eerbeek zorgen op gepaste wijze voor de inwendige mens. Dit alles zal sfeervol muzikaal omlijst worden door van Duo Essers en het koor de Regenboog uit Oosterhuizen. Belangstellenden zijn van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur, aan de Hoofdweg 74 te Loenen. De toegang is gratis, maar aanmelding voor de wijnproeverij wordt op prijs gesteld, dat kan op het nummer: 055-5052341 of vriezekolkwijn@hetnet.nl . Om 14.00 uur en om 16.00 uur is er een mogelijkheid om een rondleiding door het kasteel te maken. Galerie en beeldentuin ’t Arthuus zijn tijdens dit evenement, zoals elk weekend, gewoon geopend van 11.00-17.00 uur.

Voor meer informatie zie www.arthuus.nl of bel 055-5050623.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.