Plus Worldcup Eerbeekse Boys

EERBEEK – Zaterdag gaat de Worldcup van Eerbeekse Boys weer van start. De Worldcup is een interne competitie voor jonge spelers van 6 en 7 jaar. Iedere zaterdagmorgen worden er door landenteams met bekende namen als Nederland, Engeland, Italië en Brazilië onderlinge wedstrijden gespeeld. Het leren van het voetbalspel en plezier staat daarbij voorop en op woensdagmiddag wordt er getraind, onder leiding van ervaren trainers. Zowel jongens als meisjes zijn welkom en kunnen zich via de website www.eerbeekseboys.nl aanmelden.
De officiële opening is van het Plus Worldcup toernooi op zaterdag 22 september om 08.45 op Sportpark De Veldkant.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.