Mooie optocht in Drempt

DREMPT- De Dremptse kermis is altijd een groot feest en één van de hoogtepunten is steevast de optocht. Drempt is een relatief kleine plaats, maar het lijkt wel of iedereen mee doet met het versieren van wagens, groot en klein. Er zijn ook altijd wel ludieke titels te vinden. Wat vindt u van: ‘het lijkt nergens op maar de optocht wordt zo wel langer’. Ook de kinderen hadden veelal met skelters erg leuke creaties gemaakt. Het werd op die wijze een geweldige optocht waar de toeschouwers van heinde en ver op af komen. Het mooi weer en de stralende zon maakte het nog mooier – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.