Home / Bronkhorst / Politie zoekt eigenaar aanhanger

Politie zoekt eigenaar aanhanger

BRUMMEN – Op de Zutphensestraat in Brummen staat al enige tijd een aanhanger geparkeerd. Deze aanhanger staat een andere aanhanger in de weg. Het is onbekend wie de eigenaar van deze trailer is. Navraag in de omgeving door buurtbewoners leverde niets op. De politie is op zoek naar de eigenaar.
Het gaat om een aanhanger die al 2 á 3 weken geparkeerd staat op het parkeerterrein achter het tankstation aan de Zutphensestraat. In de aanhanger liggen automaterialen en oud ijzer. De politie verzoekt de eigenaar de aanhanger weg te halen of zich te melden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.