Broek ambachtelijk inkorten

DIEREN – Bij Jeans & Fashion Good Looking in Dieren kan men tegenwoordig broeken ambachtelijk in laten korten. Nils Donkers, de uitbater, heeft namelijk een naaimachine van tachtig jaar oud aangeschaft. “Het is milieuvriendelijker en energiezuiniger want ik hoef niet meer op zoek naar een stopcontact in de muur. Ook hoef ik ’s avonds na het eten niet meer aan het werk om de broeken in te korten, dat deed ik altijd thuis op mijn elektrische naaimachine. De naaimachine staat nu voor de zaak. Een snellere service kan niet, de broek is klaar terwijl u wacht”, vertelt Nils Donker. Zolang de crisis strekt verleent hij deze snelle service gratis voor mensen die een broek bij hem hebben aangeschaft. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.