Home / Ellecom / Gezellige Oldtimers in Oldtimers toerrit

Gezellige Oldtimers in Oldtimers toerrit

ELLECOM – Zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse Oldtimers in Oldtimers toerrit van de Eerste Ellecomse Motoren en Automobiel Club (EEMAC). “Het was erg gezellig en de deelnemers waren zeer enthousiast”, laat Herman Boesveld van EEMAC weten. “Het weer was natuurlijk ook prachtig”. De toer voer langs Arnhem en Oosterbeek en via de Posbank weer terug naar Het Parkhuis in De Steeg. “De ‘oudjes’ kregen appeltaart en natuurlijk werd er ook een advocaatje gedronken”, aldus Boesveld. Het Ellecoms mannenkoor Rolling Home zorgde voor de muzikale omlijsting. “Sommige oudjes gaan al jaren mee”, vertelt Boesveld. “De oudste deelnemer is een Ellecomse dame van 90 jaar”. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.