Home / Hall / Teken- en schildercursus in Hall

Teken- en schildercursus in Hall

HALL – Dinsdag 2 oktober start weer de teken- en schildercursus aan de Hallseweg 107 in Hall, voor zowel beginners als gevorderden. De cursus bestaat uit twintig lessen, tien in het najaar en tien in het voorjaar. Er zijn allerlei technieken mogelijk zoals acryl- en olieverf, pastelkrijt, technisch tekenen en portret tekenen. Men is vrij in onderwerpkeuze en materiaal. Een academisch opgeleide docente met dertig jaar ervaring verzorgt de lessen. Er kunnen nog enkele leerlingen geplaatst worden. De lessen worden gegeven op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Hettie van Oort, tel. 0313 – 652575
Docente Hélène Temminck, tel. 0575 – 511014
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.