Japanse Krijgskunst Ninjutsu

DIEREN – Sinds kort is het mogelijk om in Dieren de Japanse krijgskunst ninjutsu te beoefenen. Om mensen kennis te laten maken met deze vorm van zelfverdediging, gaat op 18 oktober een introductiecursus van start. De introductiecursus is bedoeld om te proeven van de veelzijdigheid van deze krijgskunst. Allereerst wordt aandacht besteed aan rollen, valbreken en andere aspecten van veilig trainen. Daarnaast wordt een basis gelegd van blok-, trap- en stoottechnieken. De tweede helft van de trainingen bestaat uit gevorderde zelfverdedigingsmethoden. De cursus wordt gegeven in de Bujinkan dojo in Dieren. De cursus vindt plaats op 18 en 25 oktober en 1 en 8 november. Opgeven kan via e-mail. heinvankleef@gmail.com of via tel. 06 – 42092383.

www.bujinkan-dieren.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.