Kom handballen

DIEREN – De leden van handbalvereniging Erica ’76 starten donderdag 20 september weer met hun zaaltrainingen. Elke donderdagavond trainen de spelers van de vier teams (Meisjes B, het midweekdamesteam en de twee herenteams) in sporthal Theothorne in Dieren. de trainingstijden zijn van 19.00 tot 21.30 uur. Ook heeft de vereniging een damesgroep die elke donderdag van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal aan de Huijgenslaan in Dieren trimt. Elke groep kan nog wat versterking gebruiken. Kom gerust een kijkje nemen en doe mee. Er mag gedurende drie weken zonder enige verplichting meegetraind worden.

Henk van Valburg, tel. 0313 – 413041
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.