Loet All Wear viert jubileum met korting

DOESBURG – Loet All Wear in Doesburg bestaat alweer twintig jaar. Dat wordt gevierd met fikse kortingen en een gezellige actiedag op 20 september. De winkel is dan geopend van 10.00 tot 2.00 uur. Klanten krijgen een hapje en een drankje en een kleurstyliste is aanwezig om advies te geven. Daarnaast geeft eigenaresse Lia van 20 tot en met 30 september 20 procent korting op het hele assortiment.

Loet All Wear is al twintig jaar gevestigd in de Kerkstraat. Eerst aan de overkant, nu op nummer 37. Mevrouw Peters begon hier met de modezaak, waar huidig eigenaresse Lia Makarawung al achttien jaar werkzaam is. “Bij de overname, nu zo’n zeven jaar geleden, heb ik bewust alles hetzelfde gelaten, de naam en huisstijl en dergelijke, omdat ook de stijl van de collectie hetzelfde bleef.” Loet All Wear verkoopt kleurrijke, vrouwelijke kleding. “Dat is wat bij ons past en daar blijven we ook trouw aan. We verkopen kleding die heel draagbaar is door de goede pasvorm en gebruik van natuurlijke stoffen.”
Loet heeft in al die jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd, die altijd in de winkel terecht kunnen voor onafhankelijk, eerlijk advies. De koffie staat altijd klaar.

www.loet-allwear.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.