Home / Dieren / Open dag Dierensche Boys

Open dag Dierensche Boys

DIEREN – Dierensche Boys heeft haar Open Dag weer gehouden. De organisatie en de club kunnen tevreden terugkijken op een zonnige en gezellige dag.

De open dag van dit jaar moest iets anders ingedeeld worden dan voorgaande jaren omdat er dit jaar al voor de meeste elftallen competitiewedstrijden op het programma stonden. De activiteiten begonnen daarom pas om 16.00 uur met de sponsorloop. De allerkleinste waren zeer fanantiek aan het lopen en sommige maakten er een sport van om meer dan 25 rondjes vol te maken. Naar deze zware inspanning mochten de kinderen bij de kantine een lekkere pannenkoek ophalen met daarbij een lekker glaasje ranja.

Na het eten stond de volgende activiteit alweer gepland, het penaltyschieten voor de penaltybokaal. Ron Olyslager (oud keeper van ondermeer de Graafschap) heeft de nodige ballen moeten laten gaan van de vele kleine talentjes die rond lopen bij de vereniging. Ook waren er een aantal senioren die Ron nog even onder handen wilde nemen. Dit was toch nog moeilijker dan verwacht en daarin kon je zien dat Olieslager het keepen nog zeker niet verleerd is.

Naar het penaltyschieten was het verzamelen in de kantine waar de prijzen werden uitgereikt. De 1e prijs bij de pupillen ging naar Joep, de 2e prijs was voor Jeffrey en de 3e prijs was voor Mozamel. De 1e prijs bij de junioren was weggelegd voor Yahya, de 2e prijs was voor Jelle en de 3e prijs was voor Jasper. Bij de senioren was er 1 prijs te verdienen en die was voor Mark Pieper. Na de prijzen te hebben uitgereikt was het tijd voor de verloting en aansluitend was het tijd voor een gezellige avond met elkaar. Dit geheel werd ondersteund door Party Sound Together, die tot in de late uurtjes de muziek liet draaien.
Het geld wat is opgehaald daarvan zal een gedeelte naar Spieren voor Spieren gaan en een gedeelte naar de jeugdafdeling.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.