Home / Velp / DVOV ook op kunstgras

DVOV ook op kunstgras

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit Velp kan de komende seizoenen op kunstgras voetballen. Zaterdag waren de eerste wedstrijden op het nieuwe veld op de Pinkenberg.

Twee DVOV teams mochten als eerste het kunstgrasveld betreden en speelden de eerste wedstrijden op dit veld. Voorafgaand gingen ze nog even op de foto. En ze zijn er trots op bij DVOV. Een kunstgrasveld past in de ambitie van de vereniging. Voor de club is kwaliteit op een goede accommodatie een belangrijke voorwaarde om uiteindelijk goed te kunnen voetballen.
Eind verleden jaar zijn de eerste gesprekken met de gemeente op gang gekomen. De staat van de velden bij DVOV was belabberd en ook de gemeente onderkende dat de aanleg van een kunstgrasveld deze problemen flink zou wegnemen. In het voorjaar hebben de gesprekken ertoe geleid dat de bestekken naar de aannemer voor de zomer rond waren. De aanbesteding verliep vlot en de aannemer kon in de zomervakantie beginnen met de werkzaamheden. Naast de inzet van bestuurslid René Lemein, heeft DVOV-lid Piet Kranendonk zijn expertise vanuit zijn bedrijf ASC Sports & Water ingezet om de technische zaken in goede banen de leiden. ASC Sports & Water is een onafhankelijk adviesbureau dat de bouw- en sportsector adviseert over geohydrologische, grondmechanische en sporttechnische vraagstukken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.