Home / Doesburg / Nieuwe toestellen in Kindervreugd

Nieuwe toestellen in Kindervreugd

DOESBURG – De kinderen van speeltuin De Kindervreugd aan de Marijkelaan in Doesburg genieten van de nieuwe speeltoestellen. Dank zij de financiële bijdrage van de Gestichten van Weldadigheid te Doesburg en de Rabobank Midden-Gelderland kon het nieuwe speeltoestel geplaatst worden in de speeltuin. Deze is een mooie aanvulling op de reeds door de gemeente nieuw geplaatste speeltoestellen. De speeltuin aan de Marijkelaan is dagelijks open op maandag, dinsdag en donderdag van: 15.30 tot 16.30 en van 18.00 tot 19.30 uur en op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 16.30 en van 18.00 tot 19.30 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.