Home / Dieren / Heitje voor Kika

Heitje voor Kika

DIEREN – Sanne en Sylvana uit Dieren en hebben in de grote vakantie heitjes voor karweitjes gedaan. Ze wilden dit aan een goed doel schenken en ze kozen voor KIKA (KInderenKAnkervrij). “In twee middagen tijd hebben we 100 euro opgehaald en we hoefden vaak niet eens klusjes te doen”, vertellen de jeugdige aanpakkers. Samen hebben ze het gestort bij de ING. En de reden waarom ze graag met dit bericht in de krant willen, is omdat de mensen dan weten dat we het echt gestort hebben, schrijven ze bij hun foto. “KIKA is ook ontzettend trots op ons en we kregen een mooie oorkonde”, laten ze weten. “Over onze actie is ook te lezen op de site van KIKA.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.