Inloop Rozenheuvel in teken van ‘verwennen’

ROZENDAAL – Inloop Rozenheuvel is een trefpunt waar mensen die te maken hebben met hun laatste levensfase elkaar kunnen ontmoeten. Ook hun naasten zijn van harte welkom.

Op maandag 17 september kunnen bezoekers van Inloop Rozenheuvel voor de derde keer dit jaar ervaringen uitwisselen. Er is iemand aanwezig die informatie geeft over VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Thuiszorg); over hulp van thuiszorg en hospicezorg. Deze middag staat echter vooral in het teken van ‘verwennen’.

In de middag van 17 september worden de zintuigen geprikkeld. Er is een stoelmasseuse. Er worden hapjes en drankjes geserveerd. Zangeres en muzikante Annette Sander streelt het gehoor. Bezoekers kunnen kennismaken met etherische oliën en werken met bloemen. Zo kunnen op een ontspannen manier ervaringen worden uitgewisseld en kan informatie worden gedeeld.
De locatie van de inloop is Hospice Rozenheuvel, onderdeel van Leger des Heils Gelderland. Door het bezoeken van de inloop verbindt u zich overigens op geen enkele wijze aan het hospice. Deelname aan de inloop is geheel vrijblijvend.

Belangstellenden zijn op 17 september vanaf 14.15 uur van harte welkom op de locatie van Hospice Rozenheuvel, Rosendaalselaan 20, 6891 DD Rozendaal, Tel. 026 – 364 57 92. Het programma begint om 14.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.