Kampioenen van TV Doesburg

DOESBURG – De voorbije weken is door vele leden van Tennisvereniging Doesburg gestreden in de clubkampioenschappen 2012. In de diverse categorieën, zoals jeugd en volwassen, gemengd, dubbel of enkel spel, zijn avond aan avond de wedstrijden gespeeld.
Vorige week vonden de finales plaats. Net als in de voorrondes waren de weergoden de deelnemers goed gezind. Meerdere poules werden uitgevochten in spannende drie-setters en het publiek leefde intensief mee.
In de jeugdcompetitie werd duidelijk dat de vereniging genoeg talent voor de toekomst heeft. In de categorie dubbel tot en met 10 jaar wisten Sander Anzion en Mart Kegel de winst te pakken. Bij de jeugd tot en met 14 jaar viel de eer te beurt aan Hanne Neijland en Anne Peelen.
Het hoogtepunt van het toernooi is als vanouds de dames dubbel en de heren dubbel, waarin de top van de vereniging elkaar probeert af te troeven op de baan. Uiteindelijk wisten bij de heren Frits de Graaf en Niels Witjes de overwinning op hun naam te zetten en ging de hoofdprijs bij de dames naar Eugénie Meier en Anneke Slotboom-Meulenbelt.

Na de officiële wedstrijden hebben vele spelers zich gewaagd aan het meten van hun serveerkwaliteiten op de snelheidsmeter. De verschillen waren groot, maar er zijn snelheden gemeten van maar liefst 160 km/u. Of de bal daarbij nog binnen de lijnen terecht kwam kon de jury niet geheel meer vast stellen.

De winnaars:
Jeugd enkel t/m 10: Sander Anzion
Jeugd enkel t/m 12: Mark Peelen
Jeugd enkel t/14: Anna van Peelen
Jeugd dubbel t/m 10: Sander Anzion en Mart Kegel
Jeugd dubbel t/m 14: Hanne Neijland en Anna van Peelen
Volwassenen gemengd A: Eugénie Meijer en Rien Olijve
Volwassenen gemengd B: Jolijn van der Pool en Etienne Neervoort
Heren dubbel A: Frits de Graaf en Niels Witjes
Heren dubbel B: Walter Geerdink en Hans Verheul
Dames dubbel A: Eugénie Meier en Anneke Sotboom-Meulenbelt
Dames dubbel B: Eveline Kleiss en Sandra Sterk-Bloemsma
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.