Prestaties HSV de Veluwezoom

EERBEEK – Lisa du Buisson vormt sinds korte tijd een combinatie met de vijfjarige Coala. In Zevenaar kwam zij voor de tweede keer met haar nieuwe paard aan de start. Coala en Lisa lieten twee prachtige dressuur proeven zien in de klasse B. Met een score van 200 en 187 punten behaalden zij twee eerste prijzen. De jury was erg enthousiast over amazone en paard.

Quinty Hillebrand deed de zelfde dag mee aan de Welsh Sportdag in Kootwijk. Er mocht voor twee dressuurproeven en een springparcours worden ingeschreven. Quinty was zelf minder tevreden over de eerste proef, maar de jury vond het een mooi plaatje en beloonde de B dressuurproef met 190 punten en een tweede prijs. De tweede proef liep volgens de familie Hillebrand veel beter. En gelukkig werd dit gevoel beloond met een 3e prijs en 193 punten. Voor het duo volgde ook een springdebuut. De hindernissen, die op een hoogte van 80cm waren opgesteld, leverden Dylaila tot hindernis-8 weinig problemen op. De omgeving was echter ook interessant dus helaas geen foutloze rit maar wel een goede springervaring.
Lisa Tervoort startte op dezelfde dag voor de eerste keer in de Z1 dressuur met Kasper. Bijna 2 jaar na de moeizame start met sensibele Kasper in de B-dressuur was dit toch wel een nieuwe mijlpaal. Lisa en Kasper genoten zichtbaar in de grote ring onder de stralende zon. Het duo ging bij dit debuut naar huis met scores van 206 en 223 punten, goed voor twee keer een tweede prijs en direct 3 winstpunten.
Simone Boesveld gaat binnenkort ook de overstap maken naar de Z1 dressuur. In Wilp behaalde zij 192 en 181 punten in de klasse M2 dressuur en daarbij hoorden een mooie 1ste en 2e prijs. Inmiddels heeft zij in deze klasse 16 winstpunten en dus een mooi moment om de overstap naar een hogere klasse te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.