Home / Dieren / Afvallen voor Uganda

Afvallen voor Uganda

DIEREN – De Stichting Projecten Soroti van Evert en Nel van der Wissel uit Rheden, zamelt geld in voor renovatie en ondersteuning van een dovenschool in Uganda. Dat is een goed doel dat Louis Hendriks van Lomar Sportvilla in Dieren ook na aan het hart ligt. “Evert van der Wissel traint hier bij ons en zo kwamen we over zijn project in Uganda aan de praat”, vertelt Hendriks. “Het idee van rechtstreekse hulp, zonder dat er ook maar één cent aan de strijkstok blijft hangen, spreekt mij erg aan. Bovendien heb ik veel bewondering voor dergelijke betrokken mensen die zoveel voor anderen over hebben.”
In Lomar Sportvilla begon dit voorjaar een actie met de methode Better Belly. Iedereen die in vier weken drie keer per week dertig minuten kwam sporten en één of twee kledingmaten wilde verliezen in die vier weken, kon dat middels infrarood dieptewarmte van Better Belly komen doen. Voor iedere centimeter die (maximaal) 100 mensen verloren, ging vijf euro naar de verbouwing van de dovenschool. In totaal leverde dat liefst 3600 euro op. Dat bedrag werd deze week aangeboden aan de Stichting Soroti en daar met heel veel dank aanvaard – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.