Home / Bronkhorst / Brummenaar aangehouden met harddrugs

Brummenaar aangehouden met harddrugs

BRUMMEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 22-jarige man uit Brummen aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs. De man werd op de Bronkhorsterweg door surveillerende agenten gecontroleerd en aangehouden.

De agenten zagen rond 04.20 uur de man met zijn auto geparkeerd staan aan de Bronkhorsterweg in Brummen. De man gedroeg zich verdacht, waarop de agenten de man controleerden. Bij de controle werd een kleine hoeveelheid harddrugs, vermoedelijk cocaïne, en een mes aangetroffen. Hierop is de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De drugs en het mes zijn in beslag genomen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.