Home / Eerbeek / Popkoor Young Voices zoekt dirigent

Popkoor Young Voices zoekt dirigent

EERBEEK – Popkoor Young Voices is op zoek naar een nieuwe dirigent. Het koor bestaat uit ongeveer veertig leden, waarvan drie muzikanten. Het repertoire bestaat uit hedendaagse popmuziek. Het koor zingt meerstemmig en treedt het liefst tien tot vijftien keer op per jaar. Na zeven jaar te hebben samengewerkt met de huidige dirigent, is het koor toe aan een nieuwe impuls. Daarom willen de zangers per 2013 een nieuwe dirigent starten. Gezocht wordt een enthousiaste en communicatief vaardige dirigent, die ervaring heeft in het dirigeren van een popkoor en gemotiveerd is om met een band te werken. Hij of zij moet willen samenwerken met het bestuur en diverse commissies en bereid zijn om in overleg specifieke sectie-oefenmomenten te leiden naast de reguliere repetities. Wie dit wel ziet zitten, wordt gevraagd voor 15 oktober een motivatie te sturen naar Popkoor Young Voices, Boerhaavelaan 38, 6961 ZV Eerbeek of naar info@youngvoices.nl.

www.youngvoices.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.