Home / Rheden / Dienstencentrumraad Rheden zoekt leden

Dienstencentrumraad Rheden zoekt leden

RHEDEN – Het dorp Rheden is gestart met een nieuwe dienstencentrumraad. Hiervoor worden niet leden gezocht. De raad bestaat uit mensen die sociaal betrokken zijn, aandacht hebben voor 55-plussers en voeling voor water leeft onder bezoekers en deelnemers aan activiteiten. De raadsleden ondersteunen de ouderenwerker bij het signaleren van sociale en maatschappelijke problemen bij individuen en/of groepen binnen de samenleving. De dienstencentrumraad komt eens per zes weken bij elkaar. Daarnaast is er twee keer per jaar een gezamenlijke raadsvergadering, waarbij ook de raden van Velp en Dieren aanwezig zijn. Wie informatie wil over de dienstencentrumraad, kan contact opnemen met Mariska Jacobs, ouderenwerkster in Rheden, via tel. 026-4959002 of m.jacobs@carion.nl. Schrijven kan ook, naar Het Klokhuis, Worth Rhedenseweg 51, 6991 DW Rheden.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.