FirstLady Damesmode en Hairstyling Signature op TV

RHEDEN – Donderdag 13 september vinden bij FirstLady damesmode en Hairstyling Signature, beide in Rheden, opnames plaats van het nieuwe programma van SBS6: Lekker, Leuk, Leven. Presentatoren Bart Boonstra en Iris Rulkens zullen bij First Lady en Signature binnen het thema Fashion het bijzondere karakter van de twee Rhedense ondernemingen naar voren brengen. De passie van Gerard en Lidy van First Lady en van Marianne van Signature zorgen voor een enthousiaste benadering van de klanten. Daarnaast hebben de drie kennis en professie in hun vakgebied. Samen vormen zij de ideale combinatie voor een complete metamorfose van iedere vrouw. Bart en Iris hebben de vaardigheden die horen bij een dynamisch programma als Lekker, Leuk, Leven. Ze zijn ad rem, snel, ontwikkeld, geïnteresseerd en altijd vrolijk en spontaan. De opnames vinden donderdag plaats tussen 14.00 en 17.00 uur en iedereen kan daarbij zijn. De uitzending is te zien op zondagmiddag 30 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.