Home / Eerbeek / Seniorenactiviteiten in Huygenshof

Seniorenactiviteiten in Huygenshof

EERBEEK – Al meer dan twintig jaar verzorgt de Stichting Huygenshof activiteiten voor vijftigplussers in de wijk Eerbeekse Enk. In de gemeenschappelijke ruimte van het seniorencomplex op de hoek van de Huygenslaan en Vondellaan kunnen belangstellenden van september tot en met mei meedoen aan diverse activiteiten.

Op maandagavond wordt er gejokerd en op donderdagavond staat klaverjassen op het programma. Beide avonden duren van 19.00 tot 22.00 uur. Er is voldoende plaats voor nieuwe kaarters. Riekie Maatman, tel. 0313-651513, is contactpersoon voor het jokeren, Jantje de Vries, tel. 0313-653779, weet alles over het klaverjassen.
Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur komt een groep dames bijeen die samen gezellig handwerken. Zo zijn ze aan het breien, haken en borduren. Bel voor informatie met Dinie van den Brink, tel. 0313-659098. Dan is er ook nog op zeven dagdelen, van dinsdagmorgen tot en met donderdagmorgen biljarten. Per dagdeel kunnen vier personen meedoen. Belangstellenden kunnen terecht bij Ab ter Hove, tel. 06-1291881.
Dankzij de inzet van vrijwilligers is er geen contributie verschuldigd voor deze activiteiten. Wel wordt soms een kleine bijdrage gevraagd door extra activiteiten van een bepaalde groep of bijvoorbeeld het vernieuwen van het biljartlaken. Iedereen die in de Eerbeekse Enk woont, kan langs komen om eens een kijkje te nemen.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.