Cursus Kies je Instrument

DIEREN – Stichting RIQQ start met de cursus Kies je Instrument. Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf zeven jaar, die graag willen kennismaken met de verschillende instrumenten die bij RIQQ worden aangeboden. Docente Mirjam Mudde begeleidt de tien bijeenkomsten van 50 minuten op de vrijdagen van 16.30 tot 17.20 uur bij RIQQ in Het Rhedens. De eerste les is op vrijdag 5 oktober. De kinderen leren iets over alle instrumenten, luisteren ernaar en mogen ze zelf bespelen. Aan het eind van de cursus volgt een proefles in het favoriete instrument.

www.musicaallegra.nl
M. Mudde, 06-27328276

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.