Workshops over de vier elementen

ANGERLO – Maria Driessen en Irene van Leeuwen verzorgen een serie van vier workshops over de vier elementen. Deze bestaat uit vier zaterdagen. De ochtend bevat een informatief gedeelte, waarbij het element wordt belicht vanuit de kunstgeschiedenis. Na de lunch wordt er geschilderd, ervaring is niet nodig. De dagen beginnen steeds om 10.30 uur en vinden plaats in de Wehmerhof bij de Galluskerk in Angerlo. De kosten bedragen 65 euro per dag. De workshop lucht is op 6 oktober, water op 3 november, vuur komt op 8 december aan bod en aarde is op 12 januari de laatste. Aanmelden kan bij irene.vanleeuwen@upcmail.nl of info@mariedusart.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.