Home / Dieren / Mijn dochter voor twee schapen

Mijn dochter voor twee schapen

DIEREN – Frans Joosten keek donderdag 5 september raar op toen op de bruiloft van zijn dochter Naomi en haar verloofde Michiel ineens twee schapen op de stoep stonden. Dit had hij echter aan zijn eigen grote mond te danken. Hij riep altijd dat als een aanstaande echtgenoot ‘wel met een paar schapen of kamelen over de brug moest komen’, als deze met één van zijn dochters wilde trouwen. Na een vakantie met de hele familie naar Turkije riep hij dit nog harder. En dus besloten dochter Naomi Michiel maar aan de wens te voldoen. Ze regelden twee schapen als bruidsschat, die op de middag van de bruiloft netjes werden afgeleverd. De dieren moesten wel weer terug naar hun eigenaar, maar de grap was erg geslaagd. Frans zal in het vervolg wat meer letten op zijn uitspraken!

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.