Dakloze jongeren bij de Nacht Zonder Dak in Dieren

DIEREN – De jeugd en tieners van Vineyard Dieren laten het terrein van de Vitatron zaterdagavond in een grote krottenwijk veranderen. De groep organiseert de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n 30 jongeren uit de hele regio, Brummen, Eerbeek, Doesburg , Rheden, Zutphen en Dieren in zelfgebouwde hutten van karton of plastic de nacht door gaan brengen.

Met deze actie halen de jongeren geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen. Deze ‘Nacht Zonder Dak’ is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor drie projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en Cambodja. Deze projecten helpen straatjongeren waar zij onderdak, begeleiding, onderwijs en een toekomst krijgen.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak, die jongeren veel gezelligheid geeft, hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven.

www.nachtzonderdak.nl/dieren
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.