Op de boerentoer met IVN

HALL / EERBEEK – Het IVN-Eerbeek en omstreken houdt zaterdag een fietsexcursie door landelijke gebied van de gemeente Brummen en omgeving. Om 14.00 uur vertrekken de deelnemers onder begeleiding van IVN-natuurgidsen in groepjes vanaf het kerkje in Hall. De route is circa 20 km lang en de tocht zal zo’n 2,5 uur duren. Iedereen die in staat is deze afstand te volgen is welkom om mee te fietsen.
De deelnemers fietsen binnendoor en landelijk langs tal van boerenbedrijven in het buitengebied van Brummen en Voorst. Onderweg wordt een bezoek gebracht bij twee boerenbedrijven: een melkveehouderij en een akkerbouwbedrijf. Daar vertellen de ondernemers een en ander over hun agrarisch bedrijf. Tijdens de fietstocht komt men langs nog meer agrarische bedrijven. Daar wordt kort gestopt en geven de gidsen een korte toelichting.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.