Home / Bronkhorst / Beauty di Mare, huidverbetering en gewichtsbeheersing

Beauty di Mare, huidverbetering en gewichtsbeheersing

BRUMMEN – Nikki Vanmaris heeft op 1 augustus haar wens in vervulling zien gaan met de opening van haar eigen schoonheidssalon en gewichtsbeheersingspraktijk ‘Beauty di Mare’, aan de Morgenster 12 in Brummen.

“Doordat ik vroeger zelf veel last had van huidproblemen, ben ik mij gaan verdiepen in schoonheidsverzorging en alles wat daarbij hoort. Ik heb een tweejarige opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste en daarna nog een eenjarige opleiding tot allround schoonheidsspecialiste, met als specialisaties acnebehandelingen (sommige zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen bij Beauty di Mare) en bindweefselmassages”, vertelt ze. “Daarnaast ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en heb ik diverse cursussen en studies gevolgd, waaronder HBO Medische Basis Kennis. Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Daarom blijf ik cursussen en opleidingen volgen. Na een aantal jaar als allround schoonheidsspecialiste en voedingsdeskundige te hebben gewerkt, heb ik besloten dat het tijd was voor iets nieuws: een eigen salon, mijn grote wens!”

Klanten kunnen bij Beauty di Mare terecht voor een grote diversiteit aan behandelingen en consulten, waaronder gelaatsbehandelingen, bindweefselmassages, massages, acnebehandelingen, harsbehandelingen, gewichtsconsulten en weegconsulten.
Bij de schoonheidsbehandelingen wordt gebruikgemaakt van het Nederlandse huidverbeteringsmerk hannah. Dit zeer vooruitstrevende merk is erg populair. Ter ondersteuning van gewichtsbeheersing wordt bij Beauty di Mare gewerkt met de eiwitproducten van Proslank.

“Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek kan ik de wensen en verwachtingen van de klant beoordelen en bespreken we wat ik voor de klant kan betekenen”, legt ze haar werkwijze uit. Behandelingen en consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Wilt u meer informatie over Beauty di Mare? De salon is telefonisch te bereiken op 06-34262076 en via de mail op info@beautydimare.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.beautydimare.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.