Dames-1 winnaar Auto van Oort openingstoernooi

DIEREN – In sporthal Theothorne werd het traditionele Auto van Oort openings volleybal toernooi gespeeld. Dit jaar stond het toernooi volledig in het teken van de voorbereiding op de competitie en was er voor alle teams van AutovanOort Rebelle een oefenwedstrijd ingepland.

Het eerste heren en damesteam speelden traditiegetrouw een driekamp om de Auto van Oort Bokaal. De heren hadden zichtbaar moeite om op het hogere niveau te acteren, maar bij de dames ging de toernooiwinst overtuigend naar AutovanOort Rebelle. De teams van Agilitas uit Arnhem en Dash uit Vorden werden keurig weggespeeld. De dames wisten hiermee de Auto van Oort wisselbokaal wederom in Dieren te houden.
In de ochtend een werd voor de aller jongste jeugd een clinic verzorg door de heren en dames van de hoogste teams. In een spelvorm mochten kinderen kennismaken met volleybal en hiervan werd prima gebruik gemaakt. Ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar kregen in een intensieve sessie de basisbeginselen van het volleybal aangeleerd.
Dat volleybal ook een echte jongenssport is bleek door het relatief grote aantal jongens wat aanwezig was. Sponsor van deze jongste volleybalgroep Jan Willem Eikenaar Assurantien maakt het al jaren mogelijk dat AutovanOort Rebelle de jeugd een prima volleybalopleiding kan bieden. AutovanOort Rebelle kan altijd nieuwe minileden gebruiken. Er wordt op woensdag getraind in Sporthal Theothorne van 16.45 uur tot 18.00, de eerste 4 weken mag je gratis meetrainen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.