Home / Beekbergen / Auto vernielt tuin in Beekbergen en rijdt weg

Auto vernielt tuin in Beekbergen en rijdt weg

BEEKBERGEN – Tussen zaterdagavond en zondagmorgen is een onbekende automobilist aan de Engelanderweg in Beekbergen een tuin in gereden en bijna tegen het huis gereden. De politie zoekt naar getuigen van het voorval.

De bewoners van het huis vermoeden dat de auto de bocht niet kon halen en zo in de tuin is beland. Veel planten en een haag zijn vernield. De auto kwam vlak voor de gevel van het huis tot stilstand en de chauffeur is er met zijn voertuig vandoor gegaan. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.