Home / Bronkhorst / Eerste Ondernemerscafé gemeente Brummen in The Gallery

Eerste Ondernemerscafé gemeente Brummen in The Gallery

BRUMMEN – Op dinsdag 18 september om 20.00 uur gaat de eerste bijeenkomst van het Ondernemerscafé gemeente Brummen van start in The Gallery. Het ondernemerscafé is een initiatief van het bedrijfsleven van Brummen en Eerbeek, zzp’ers uit de gemeente en de gemeente Brummen. Doel is elkaar te leren kennen en eventueel samen te ondernemen.

De bijeenkomsten worden vier keer per jaar gehouden op aansprekende locaties in de gemeente. Het eerste deel van de bijeenkomsten staat in het teken van ‘Het Verhaal van een Ondernemer’ waarin een bekende ondernemer uit de gemeente Brummen vertelt over de successen en de hindernissen die hij of zij is tegengekomen.
Op 18 september het verhaal van Nico Aalderink, oprichter van The Gallery. Wat ooit begon als een in Alpha Romeo gespecialiseerde garage is nu uitgegroeid tot een landelijk en internationaal bekende oldtimerspecialist in het karakteristieke gebouw aan de Arnhemsestraat 47. Hoe hij zover gekomen is en wat Nico nog meer doet naast The Gallery, zal hij in een enthousiast verhaal vertellen.
In het tweede gedeelte staat kennismaken en netwerken centraal. De eerste koffie is voor rekening van The Gallery, de volgende consumpties zijn voor rekening van de deelnemers zelf. Ondernemers zijn welkom vanaf 19.30 uur.

Aanmelden kan via ondernemerscafe@hccs.nl of via de linkedingroep Ondernemerscafé gemeente Brummen of via twitter @OC_Brummen. Voor meer informatie: Leontine van Geffen-Lamers, tel.: 06-224 44 681 of Marco Zonneveldt op tel.: 06-247 86 139
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.