Home / Dieren / Verenigingsdag Centrum Dieren

Verenigingsdag Centrum Dieren

DIEREN – Het winkelend publiek kon zaterdag niet alleen voor de boodschappen terecht in Winkelcentrum Dieren, ze kregen er ook gratis aantrekkelijke aanbiedingen van verenigingen en stichtingen bij. Tijdens de Verenigingsdag, door de winkeliers van het centrum georganiseerd, lieten een kleine dertig clubs zien wat ze te bieden hebben. Er werd geschaakt, gedanst, muziek gemaakt, gezongen, gehonkbald, maar ook waren stichtingen present om hun activiteiten op maatschappelijk gebied onder de aandacht te brengen. Veel klanten maakten na het doen van de boodschappen even een rondje door het winkelgebied en lieten zich inspireren door wat Dieren te bieden heeft aan vrijtijdsbesteding.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.