Winnaars loterij Wielbergen

ANGERLO – In het theehuis van huize Wielbergen werden vrijdagmorgen de prijzen uitgereikt van de loterij die gehouden werd om een nieuwe auto voor de bewoners aan te kunnen schaffen. De oude auto heeft het ondertussen begeven en via via hebben ze voorlopig nog een oudje op de kop kunnen tikken waar ook een rolstoel in vervoerd kan worden.
De bewoners hebben weliswaar recht op een rit met de regiotaxi maar die rijdt dan weer niet naar Doetinchem naar het ziekenhuis. Dat kan wel maar dan moet het volle taxie tarief betaald worden en dat is voor deze mensen niet mogelijk. Ook als ze op familiebezoek willen is het meestal niet mogelijk om in een rolstoel vervoerd te worden. Daarom hadden ze op Wielbergen een auto die omgebouwd was en geschikt om een rolstoel zo in te rijden en de bewoner en een eventuele passagier ergens heen te kunnen brengen. Maar deze auto heeft het nu echt begeven en een andere ‘pausmobiel’, zoals ze de auto daar liefkozend noemen, kost heel wat geld. Daarom zijn er verschillende acties op touw gezet om geld voor een nieuwe bij elkaar te sprokkelen. Klaas Jan Huntelaar heeft zich hiervoor ook ingezet en onder andere de prijzen voor de loterij komen bij hem vandaan. Helaas moest Klaas Jan trainen zodat zijn vader, Dirk-Jan Huntelaar, de honneurs waarnam.
Het door Klaas Jan gesigneerde voetbalshirt werd gewonnen door Thea Kleine uit Doesburg, de gesigneerde voetbalschoenen door mevrouw Nijman uit Drempt en de gesigneerde bal door Koen van Schaik uit Angerlo.

foto:
De winnaars krijgen de prijzen van Dirk-Jan Huntelaar – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.