Vitaliteitscoaching bij Puur Leven

EERBEEK – De vakantie is voorbij en we nemen ons weer bepaalde dingen voor. We gaan afvallen, grenzen stellen op ons werk zodat de stress hanteerbaarder wordt of we willen gezonder gaan leven (meer bewegen, gezonder eten). Maar na een paar weken merk je vaak dat deze goede voornemens weer naar de achtergrond verdwijnen.

Vitaliteitscoach Femke van Rijsbergen van Puur Leven kan je helpen om deze goede voornemens om te zetten in daden. Deze week is zij gestart met haar coachingspraktijk Puur Leven te Eerbeek.
Na jarenlange eigen ervaring op het gebied van afvallen, stressmanagement en gezonde (natuur)voeding, heeft Femke veel kennis verzameld. Zij heeft zelf een holistische manier gevonden om vitaler te zijn, niet meer met afvallen bezig te zijn en toch gewicht te verliezen en andere gezonde levensgewoontes in haar dagelijks leven in te bouwen. Femke wil deze kennis graag delen met anderen. Helend coachen is daarbij een middel dat erg goed bij haar past. Na een opleiding tot vitaliteitscoach is het nu tijd om het doorgeven te starten.
Het uitgangspunt van vernieuwend coachen is gelijkwaardigheid waarbij Femke graag een stukje met je meeloopt op je zoektocht naar jouw vitaliteit. Wat werkt voor jou op de lange termijn: om jouw gewicht te bereiken waarbij je je vitaal voelt, om goed om te kunnen gaan met de stress die jij ervaart of die levensgewoonte (bv. meer bewegen, gezond eten) in te passen in je leven? Dit zijn allemaal vragen waarmee je bij Puur Leven terecht kunt. Femke past vernieuwend coachen, stresscounseling en natuurvoeding in een integraal geheel toe.

www.puurleven.info 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.