Bloemenpracht in Hall

HALL – Floralia in Hall bestaat 45 jaar en om die reden werd dit jaar extra uitgepakt. Op verschillende plekken in het dorp waren fleurige displays gemaakt en in zaal Bello werd de grote bloemen-tentoonstelling gehouden.

De opening werd vrijdag verricht door burgemeester Joosten van Brummen. Hij sprak lovende woorden richting de actieve vrijwilligers van Floralia en deelde de vele prijzen uit. De tuin- en plantenkeuring kent immers vele categorieën. Aansluitend liet hij zich door enkele jonge inzenders rondleiden en bekeek hij aandachtig hun bloemstukjes.
Naast de tentoonstelling in Bello, waren in het dorp verschillende grote displays ingericht door buurten en straten. De Olympische Spelen waren het thema van dit jaar en dat werd op verschillende manieren creatief uitgebeeld. Volgens de deskundige jury had de Vosstraat dat het beste gedaan met hun tuin ‘Oud Griekse Spelen’, volgende jury ‘mooi door eenvoud’. De hordelopers van de Smidsbuurt waren zeer kunstig gemaakt en wonnen de tweede prijs. Langs de verschillende tuinen was een route uitgezet, waarvan veel mensen in het weekend gebruik maakten. Hall lag er dankzij Floralia weer prachtig bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.