Home / Rheden / Uitmuntende show bij eeuwfeest

Uitmuntende show bij eeuwfeest

RHEDEN – Rheden voor Oranje bewees tijdens haar Eeuwfeest afgelopen zaterdag maar weer eens hoe bekwaam het bestuur van de club is in het organiseren, netwerken en soepel laten verlopen van een evenement in al zijn facetten.

De beloofde variatie en niveau in het nonstop showprogramma werd in Sporthal de Hangmat helemaal waargemaakt. Natuurlijk begon de avond in stijl met het hijsen van de nationale driekleur, een welkomstwoord door loco-burgemeester Ronald Haverkamp en het zingen van het Wilhelmus, zoals altijd in samenwerking het Rhedens Fanfare Corps en scouting de Rhedense Pioniers. En dan het programma. Naast goede artiesten van eigen bodem was Rheden voor Oranje erin geslaagd enkele uitmuntende acts de contracteren. Het Juliana Bicycle team (foto) met zijn meest bizarre twee- een éénwielers en het acrobatische duo Gi-Jo (met twee ‘dansende apen’ waarin één vrouw bleek te zitten) mogen niet onvermeld blijven. Wie zaterdag niet in de Hangmat was, heeft optredens van topniveau gemist. Het was een show een eeuwfeest waardig.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.