Home / Doesburg / Volkstuinen Doesburg nu ook online

Volkstuinen Doesburg nu ook online

DOESBURG – Het bestuur van de Volkstuinders Vereniging in Doesburg (VVID) koesterde al lange tijd de wens om een website te laten maken voor de vereniging. Die wens is nu waarheid geworden. Op www.volkstuindoesburg.nl kunnen leden en belangstellenden al het nieuws van de vereniging volgen.

Erik Egberts beheert de website. Hij heeft sinds kort ook een volkstuin op de Hoge Linie. Op de website is ruimte voor recepten, informatie voor aspirantleden, ideeën van tuinders en alle verenigingsdocumenten komen er op te staan. De verenigingsdocumenten zijn alleen toegankelijk voor leden die een wachtwoord krijgen om op de afgeschermde pagina’s te komen.
Kijk voor meer informatie op www.volkstuindoesburg.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.