Volkstuinen Doesburg nu ook online

DOESBURG – Het bestuur van de Volkstuinders Vereniging in Doesburg (VVID) koesterde al lange tijd de wens om een website te laten maken voor de vereniging. Die wens is nu waarheid geworden. Op www.volkstuindoesburg.nl kunnen leden en belangstellenden al het nieuws van de vereniging volgen.

Erik Egberts beheert de website. Hij heeft sinds kort ook een volkstuin op de Hoge Linie. Op de website is ruimte voor recepten, informatie voor aspirantleden, ideeën van tuinders en alle verenigingsdocumenten komen er op te staan. De verenigingsdocumenten zijn alleen toegankelijk voor leden die een wachtwoord krijgen om op de afgeschermde pagina’s te komen.
Kijk voor meer informatie op www.volkstuindoesburg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.