Toneelstudenten treden op in Pinkenberg

VELP – De ArtEZ Toneelschool en de Alliantie presenteren van 12 tot en met 15 september een nieuwe aflevering van het Kleinetententheaterfestival in Openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Het is een goede gewoonte van de ArtEZ Toneelschool (voorheen Arnhemse Toneelschool) om zich aan het begin van het studiejaar te presenteren aan het publiek.

Tijdens de vier dagen spelen alle studenten van de ArtEZ Toneelschool zes korte voorstellingen in het theater, in een tent en buiten. De studenten bepalen zelf wat ze willen maken en worden daarin bijgestaan door docenten die hun sporen op het podium hebben verdiend.
Op 12, 13 en 14 september begint het programma om 19.30 uur. Zaterdag 15 september wordt het programma twee keer gepresenteerd. De matinee begint om 14.00 uur en het avondprogramma om 19.30 uur. Een kaartje kost €8,50. Reserveren wordt aanbevolen, dat kan tot één dag voor de voorstelling via de website www.dealliantie.nl. Openluchttheater de Pinkenberg is gelegen aan de Kluizenaarsweg in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.