Home / Doesburg / Jong kennismaken met sport in Doesburg

Jong kennismaken met sport in Doesburg

DOESBURG – De kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg kunnen zich vanaf woensdagmiddag 3 oktober inschrijven voor een kennismakingscursus van verschillende sporten en creatieve activiteiten in Doesburg. Dit kan via www.sjorssportief.nl.

Sportverenigingen en creatieve organisaties uit Doesburg en omgeving kunnen zich nog aanmelden via www.sportstimuleringnederland.nl. De kennismakingscursussen komen in een speciaal schoolsportboekje te staan. De kinderen krijgen dit boekje op vrijdag 28 september mee naar huis.
De kinderen kunnen voor 6 euro deelnemen aan een kennismakingscursus. Op sportief gebied komen in ieder geval de volgende cursussen in het boekje: badminton, b-kick, breakdance, voetbal, kids aerobics, turnen, volleybal en waterpolo. Op creatief gebied kunnen de kinderen in ieder geval kiezen uit figuurzagen, kaarsen maken, papier-maché, striptekenen en technische surprises maken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.