Home / Eerbeek / Luisteraars in de studio bij RTV Veluwezoom

Luisteraars in de studio bij RTV Veluwezoom

EERBEEK – Het tienjarig jubileum van RTV Veluwezoom werd dit weekend muzikaal gevierd met veel liveoptredens in de studio aan de Händelstraat in Eerbeek. Niet alleen de radiomakers zelf konden hiervan genieten. Ook buurtbewoners en andere radioliefhebbers konden zondag de studio in om het werken bij de omroep in het echt mee te maken.

Het feest begon echter al op zaterdag. Er werd teruggeblikt op 10 jaar RTV Veluwezoom. En de radiozender zette een aantal trouwe luisteraars in het zonnetje. De luisteraars waren Eerde Kalsbeek uit Dieren, Joke Eikelboom uit Brummen, Dinie uit Eerbeek en Hentje Wassink-Bannink uit Brummen. Zij kregen een bloemetje en mochten twee uur de speciale Superluisteraarsuitzending bijwonen. Hierbij werden hun verzoeknummers gedraaid en mochten ze ook de deejay’s helpen met het aankondigen van muziek.
Zaterdagavond stonden de jongeren centraal, er werd radio gemaakt voor en door jongeren uit de regio. Zo kwamen er Eerbeekse rappers aan bod en werd er gedebatteerd over de komende Tweede Kamerverkiezingen.
Op zondag stonden de deuren van de studio tussen 12.00 en 18.00 uur open voor publiek. Iedereen kon meegenieten met de live muziek en zien hoe de deejay’s de knoppen bedienden. Foto: Han Uenk.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.