Home / Dieren / Oranjerie Dieren viert eerste verjaardag

Oranjerie Dieren viert eerste verjaardag

DIEREN – De Oranjerie in Dieren bestaat op 15 september één jaar. Dit wordt gevierd in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Oranjerie. Tussen 12.00 en 21.00 uur zijn de deuren van het petit café geopend en klinkt er live muziek. De toegang is gratis.
Er komen onder meer optredens van Frank van Etten, Stew by Two en de Gelreband voorbij. Ook wordt er een demonstratie SGT BUDO gegeven. Een moderne sport waarbij weerbaarheid centraal staat.
Zorgorganisatie Siza huurt het pand van Stichting Oranjerie Dieren. Na de renovatie staat er weer een stijlvolle Oranjerie. De binnenkant wordt gekenmerkt door robuuste materialen en warme kleuren. Het decor bij de vijver voor het pand, maakt dat het lijkt of de bezoeker zich in een ansichtkaart bevindt.
In de Oranjerie werken mensen met een arbeidshandicap. Zij werken een aantal dagdelen in de Oranjerie om onder begeleiding de fijne kneepjes van het horecavak te leren. De menukaart biedt naast koffie, thee en zelfgebakken taart ook boerenbroodjes, soepen, salades en verse streek- en seizoensproducten. De Oranjerie wordt ook verhuurd voor familiefeesten, High tea’s, kinderfeestjes en vergaderingen. De Oranjerie is van woensdag tot zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en is te vinden aan de Hogestraat 9a. Kijk voor meer informatie op www.oranjeriepetitcafe.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.