Gedachten loslaten bij yoga in Ellecom

ELLECOM – Het Ananda Yoga Centrum in Ellecom geeft vanaf donderdag 6 september wekelijks les in meditatie. De lessen worden gegeven door yogadocente Ishwari van den Berg van de Om Guru Yoga Opleiding.

Tijdens de lessen leert men de aandacht te concentreren en naar binnen te richten. Gedachten worden minder en worden uiteindelijk helemaal losgelaten. Hierdoor ontstaat een vredevoller gevoel en kunnen deelnemers in contact komen met een diepere stilte in zichzelf en met kwaliteiten als vreugde, liefde en vrijheid.
Meditatie leidt de mens naar zijn innerlijke bron. Lichaam, geest en ziel komen meer in balans en deelnemers gaan, volgens de yogadocente, na de lessen meer positiviteit, tevredenheid, kracht en vreugde ervaren in het dagelijks leven.
Aanvang van de lessen wordt afgesproken in overleg met de docente. Kijk voor meer informatie op www.anandayogacentrum.nl of bel 0313-414893.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.