Home / Dieren / Arthur Japin vertelt in Theothorne

Arthur Japin vertelt in Theothorne

DIEREN – De bekende schrijver Arthur Japinis op woensdag 26 september te gast in Schouwburg Theothorne in Dieren. Hij vertelt dan over zijn nieuwste boek dat kort daarvoor uitkomt: ,,Maar buiten is het feest”.

Athur Japin (1956) is één van de bekendste en belangrijkste schrijvers in de Nederlandse letteren. Van zijn romans, novellen en verhalen zijn miljoenen exemplaren verkocht. Na de grote roman Vaslav, verschijnt in september zijn nieuwste roman. ‘Maar buiten is het feest’ is een verhaal over een beroemde zangeres die een rechtszaak aanspant om een jong meisje uit handen van een verkrachter te houden. Daarbij komen ook herinneringen aan haar jeugd naar boven, die getekend is door misbruik en geweld. In de rechtszaal voert zij haar oude strijd opnieuw, waarbij ze haar carrière, privacy en haar liefde op het spel zet.
De lezing begint om 20.00 uur en kost €12,50. CJP-leden betalen €7,50. Kijk voor meer informatie op www.eenpassievoorboeken.nl. Leden van de bibliotheek Veluwezoom kunnen kaarten winnen door een puzzel op te lossen op de website van de bibliotheek. Onder de goede inzenders worden twee kaarten verloot. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl/p3.php.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.