Expositie Balans in De Stek

EERBEEK – De kunstenaars van Galerie de Stek laten tussen 14 september en 3 november een nieuwe expositie zien in de galerie in Eerbeek. Na de thema’s Groeien en Verval is nu het thema Balans aan de beurt.

De expositie wordt op vrijdag 14 september om 19.30 uur feestelijk geopend door loco-burgemeester Frans Bruning van de gemeente Brummen. Het thema Balans sprak dertig kunstenaars aan, waardoor er een grote hoeveelheid kunst te bewonderen valt in De Stek. Balans laat zich zien in schilderijen, fotografie, keramiek en beeldhouwwerk. De kunstenaars schreven ook een gedicht of limerick bij hun kunstwerk om te laten zien hoe Balans vanuit veel gezichtspunten benaderd en uitgewerkt is.
De Stek is gratis te bezoeken aan de Stuijvenburchstraat 38 in Eerbeek. De Stek is geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.