Eijkelkamp Foundation Tournament in Giesbeek

GIESBEEK – Het eerste Eijkelkamp Foundation Tournament wordt gehouden op zaterdag 15 september in Giesbeek. Het voet- en volleybaltoernooi begint om 13.30 uur op Sportpark ‘De Does’. De uitslag wordt rond 17.00 uur verwacht.

Vriendengroepen, bedrijven, buurtverenigingen of families konden zich tot 20 augustus inschrijven om mee te strijden in het toernooi. Het inschrijfgeld bedroeg 75 euro en dit geld komt ten goede aan de Eijkelkamp Foundation. Deze stichting is in 2011 opgericht ter ere van het 100-jarig bestaan van Royal Eijkelkamp. De stichting zet zich in voor bijzondere initiatieven op het gebied van water, bodem en milieu. Sinds de oprichting zijn twee landbouwkundige projecten ondersteund, één in Myanmar en één in Guinee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.