Home / Dieren / Clubkampioenen bij Tennisclub Dieren

Clubkampioenen bij Tennisclub Dieren

DIEREN – Op de tennisbanen van Polysport in Dieren zijn de finales gespeeld van de Stenfert clubkampioenschappen van Tennisvereniging Dieren. De club kon twee nieuwe kampioenen huldigen bij de Heren en Dames enkel; Coen Jonker en Marloes Huhnholz.

In twee weken tijd werd er door meer dan 160 leden in vele categorieën gestreden om de prijzen. De oudere clubleden konden zich opgeven voor de 40+ enkel en dubbel. Maar was je jonger dan 40 of was je van mening dat je nog wel mee kon doen met de beste van de club, dan kon je inschrijven in de algemene categorie. Iedereen speelde dus op zijn eigen niveau. TVDieren kenmerkt zich niet alleen door de gezellige sfeer op het park maar ook door een goed niveau. Tijdens de vele avonden en op het finale weekend bleek telkens weer dat TVDieren een aantal zeer goede spelers in huis heeft en dat het een genot was om naar de wedstrijden op het ‘center court’ te kijken. En het niveau blijft groeien, mede dankzij de inzet van de uitstekende trainers. Het was dan ook geen verrassing dat beide tennisleraren Roald de Gans en Jeroen Jonker elkaar in de heren finale troffen. Het werd een spannende strijd, waarbij Jeroen uiteindelijk met 6-4, 6-2 toch de sterkste bleek.
Bij de dames enkel werd in een poule gespeeld. De jeugdige Marloes Huhnholz wist alle vier wedstrijden te winnen en werd daarmee de nieuwe clubkampioen. Hierbij moet eerlijkheidshalve wel aangetekend worden dat Marleen Jansen meedeed bij de Heren algemeen. Met haar hoge niveau steekt ze ver uit boven de meeste dames en het was een uitdaging voor haar om zich met de heren te meten. Dus liet ze de damesenkel lopen.
Bij de 40+ Heren was er een verbeten strijd tussen Egbert van Gessel en Roeland Bok. Egbert had een paar matchpoints, maar moest na een slopende tie-break in de derde set toch de tegenstander feliciteren. Roeland Bok won hiermee voor de vierde keer de titel in de 40+.

Na afloop van de wedstrijden kon men genieten van het heerlijk zonovergoten terras en een lopend buffet verzorgd door Polysport. De hoofdsponsor Autobedrijf Stenfert werd bedankt voor haar bijdrage aan een geslaagd toernooi. Na de prijsuitreiking gingen alle prijswinnaars trots op de foto.

De winnaars:
HE Alg A: Coen Jonker; HD Alg A: Jan Boer/Coen Jonker; HD Alg B: Dylan Dees/René Terlouw; DE Alg A: Marloes Huhnholz; DD Alg A: Claudia Reussink/Ingeborg Rutten-Burgers; GD Alg A: Demian van den Bosch/Marleen Jansen; GD Alg B: Edwin van der Staaij/Krista Gerritsen-Koeman; GD Alg B: René Bouhof/Marion van Zijl; HE 40+ A: Roeland Bok; HE 40+ B: Radboud Pöpping; HD 40+ A: Mike Huhnholz/Alex Ruitenbeek; HD 40+ B: Berry Kranenburg/Andre Roseboom; DD 40+ A: Georgette Demmink/Erica Leijnse; DD 40+ B: Mieke Koeman/Eugenie Palm; GD 40+ A: Ben Roodink/Sonja Hotho-Toppers; GD 40+ B: Gertie Gemmink/Astrid Gemmink
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.