Home / Velp / Jan Siebelink vertelt in Velp

Jan Siebelink vertelt in Velp

VELP – Hij heeft mooie herinneringen aan de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp, vertelde schrijver Jan Siebelink. Daarom trad hij graag toe tot het Comité van Aanbeveling van de Bevrijdingsramen. Afgelopen zaterdag nam hij in die hoedanigheid de eerste fles Bevrijdingswijn in ontvangst uit handen van Mr. John Bosnak, bestuurslid van de Stichting Bevrijdingsramen Velp.

De expositie over het tot stand komen van de Velpse Bevrijdingsramen en de orgelconcerten in de Grote Kerk trokken zaterdag en zondag een record aantal bezoekers: 340. En was daarmee, samen met café Laros op Jeruzalem, de grootste publiekstrekker van de Open Monumentendagen in Velp.
De Open Monumentendagen waren tevens als startdatum gekozen voor de wijnverkoopactie ten behoeve van de Bevrijdingsramen. Van elke verkochte fles wijn à € 5,95 schenkt wijnhandel Appeldoorn € 2,- aan het fonds voor de Bevrijdingsramen. De wijn is te koop bij de wijnhandel en Boekhandel Jansen & de Feijter, beiden in de Emmastraat. En bovendien te bestellen bij Stichting Bevrijdingsramen Velp, mevr. Hannie van Noort,info@bevrijdingsramenvelp.nl, tel. 026-3646605. In Velp en Rozendaal worden de dozen gratis thuisbezorgd.

www.bevrijdingsramenvelp.nl

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.